hpd urbata
hpd urbata

HPD " U R B A T A "

Predsjednica Društva:
Olić Ljiljana
Dopredsjednik Društva:
Simić Josip
Tajnica Društva:
Jurčević Marijana

UPRAVNI ODBOR

Ciprić Mladen
Ciprić Slavica
Gelemanović Pavle
Jurčević Marijana
Olić Ljiljana
Simić Josip
Simić Ljiljana

NADZORNI ODBOR

Brlić Ivica
Furić Marina
Pišonić Marija

Susret glazbe i prijatelja u Novoj Gradiški

Tekst: Ivica Brlić, Foto: Ivica Brlić

Nova Gradiška, 02. prosinca 2016. - U petak, 02. prosinca 2016. godine je održana 21. po redu tradicionalna Županijska smotra zborova u organizaciji Hrvatskog pjevačkog društva „Graničar“ iz Nove Gradiške. Smotra je održana u Domu kulture u Novoj Gradiški s početkom u 19:30 sati. Ovom prigodom jedan dio glazbenog programa su izveli članovi mješovitog zbora našeg Društva.

Susret glazbe i prijatelja u Novoj Gradiški

Ovogodišnji "Susret glazbe i prijatelja" organiziran je povodom proslave Dana grada i župe Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije, te ujedno i proslava 130. obljetnice od ustroja Hrvatskog pjevačkog društva „Graničar“.

Glazbeni program koncerta izveli su domaćini i gosti: HPD "Urbata", Gradski pjevački zbor iz Lipika, Mješoviti pjevački zbor HKPD "Jelačić" iz Petrovaradina, Kulturno-umjetničko društvo "Vijenac" iz Požege, te HPD "Tomislav" i tamburaški orkestar iz Cernika.

Raznolik i raznovrstan glazbeni program ovogodišnje smotre je još jednom okupio i povezao mnoštvo izvođača i njihovu publiku, a ovim putem čestitamo domaćinima 130. obljetnicu postojanja HPD "Graničar", te zahvaljujemo na ukazanom gostoprimstvu i radujemo se našem sljedećem susretu.

FOTOGALERIJA:hpd urbatahpd urbatahpd urbatahpd urbatahpd urbata

Datum objave: 11.12.2016

Arhiva vijesti

www.hpd-urbata.hr