hpd urbata
hpd urbata

HPD " U R B A T A "

Predsjednica Društva:
Olić Ljiljana
Dopredsjednik Društva:
Simić Josip
Tajnica Društva:
Jurčević Marijana

UPRAVNI ODBOR

Ciprić Mladen
Ciprić Slavica
Gelemanović Pavle
Jurčević Marijana
Olić Ljiljana
Simić Josip
Simić Ljiljana

NADZORNI ODBOR

Brlić Ivica
Furić Marina
Pišonić Marija

BOŽIĆNI KONCERT U ORUBICI

Tekst: Ivica Brlić, Foto: Ivica Brlić

ORUBICA, 2. siječnja 2011. - Danas, 2. siječnja 2011. godine u 17 sati održan je božićni koncert kojeg je organizirao Veliki crkveni zbor župe Orubica. Koncert je održan u potpuno ispunjenoj župnoj crkvi sv. Ilije proroka u Orubici.

BOŽIĆNI KONCERT U ORUBICI

Na početku programa župnik župe sv. Ilije, vlč. Milivoj Knežević je pozdravio sve prisutne koji su radosna srca došli pjevati i čuti božićne pjesme, te najavio program kojeg će izvođači izvesti i ukratko predstavio svaki zbor.

Program je započeo pjesmama koje je izveo Dječji zbor iz Orubice, a potom su svoj repertoar otpjevali domaćini, Veliki crkveni zbor župe Orubica. Nakon nastupa domaćina uslijedio je nastup Crkvenog zbora župe Bezgrešnog začeća BDM iz Nove Gradiške, a potom su nastupili gosti iz Zagreba – Dječji zbor i crkveni zbor Svetih anđela iz župe Savski gaj. Na kraju programa nastupili su članovi našeg Društva sa pjesmama: Pristupite vjerni, O pastiri vjerni čuvari, Radujmo se i Sretan blagdan.

Nakon uspješno izvedenog programa, župnik je izrekao riječi zahvale svima prisutnima. Program je završio hrvatskom tradicionalnom božićnom popijevkom Narodi nam se, koju su otpjevali svi prisutni. Poslije formalnog dijela, domaćini su nas bogato počastili u Vatrogasnom domu gdje je druženje i zajedništvo svih izvođača nastavljeno uz gastronomski program, veselu pjesmu i slavonsko kolo. Dio atmosfere koja je vladala za vrijeme koncerta možete vidjeti na fotografijama ispod ovog teksta.bozicni koncert

Datum objave: 02.01.2011

Arhiva vijesti

www.hpd-urbata.hr