hpd urbata
hpd urbata

HPD " U R B A T A "

Predsjednica Društva:
Olić Ljiljana
Dopredsjednik Društva:
Simić Josip
Tajnica Društva:
Jurčević Marijana

UPRAVNI ODBOR

Ciprić Mladen
Ciprić Slavica
Gelemanović Pavle
Jurčević Marijana
Olić Ljiljana
Simić Josip
Simić Ljiljana

NADZORNI ODBOR

Brlić Ivica
Furić Marina
Pišonić Marija

Božićni koncert u Orubici

Tekst: Ivica Brlić, Foto: Ivica Brlić

Orubica, 27.12.2015. - Nizu božićnih koncerata koji se održavaju ovih dana pridružuje se i koncert održan u nedjelju, 27. prosinca 2015. godine u župnoj crkvi sv. Ilije proroka u Orubici. Ovaj tradicionalni dvanaesti po redu Božićni koncert je organizirao Veliki pjevački zbor župe iz Orubice, a udruženim glasovima izveli su ga pjevači iz Nove Gradiške, Davora i Orubice.

Božićni koncert u Orubici

Nakon prigodne božićne čestitke i poziva da otvorena i radosna srca uživamo u božićnim pjesmama koje će odzvanjati prostorom crkve započeo je glazbeni dio programa u kojemu su nastupili: Veliki pjevački zbor župe Orubica, Ženska pjevačka skupina KUD-a „Fra. Marijan Lanosović“, Ženski zbor župe Kraljice sv. Krunice iz Nove Gradiške, te mješoviti zbor HPD „Urbata“.

Na početku koncerta mogle su se čuti tri božićne pjesme u izvedbi Ženske pjevačke skupine KUD-a „Fra. Marijan Lanosović“, a potom su nastupili pjevači iz Nove Gradiške. U nastavku koncerta izvedene su božićne popjevke u izvedbi Velikog pjevačkog zbora iz Orubice i mješovitog zbora HPD „Urbata“.

Nakon glazbenog programa u crkvi, nastavljeno je zajedništvo svih izvođača u neformalnom druženju te domjenku.

Zahvaljujemo domaćinima na pozivu i ukazanom gostoprimstvu.

hpd urbatahpd urbatahpd urbatahpd urbatahpd urbatahpd urbatahpd urbatahpd urbatahpd urbatahpd urbatahpd urbatahpd urbata

Datum objave: 28.12.2015

Arhiva vijesti

www.hpd-urbata.hr