hpd urbata
hpd urbata

HPD " U R B A T A "

Predsjednica Društva:
Olić Ljiljana
Dopredsjednik Društva:
Simić Josip
Tajnica Društva:
Jurčević Marijana

UPRAVNI ODBOR

Ciprić Mladen
Ciprić Slavica
Gelemanović Pavle
Jurčević Marijana
Olić Ljiljana
Simić Josip
Simić Ljiljana

NADZORNI ODBOR

Brlić Ivica
Furić Marina
Pišonić Marija

Smotra zborova u Lipiku

Tekst: Ivica Brlć, Foto: Ivica Brlić

Lipik, 17. listopada 2015. - U subotu, 17. listopada 2015. godine, u organizaciji Gradskog pjevačkog zbora „Lipik“ iz Lipika je upriličena smotra zborova koja je održana u crkvi sv. Franje Asiškoga u Lipiku s početkom u 19:00 sati. U izvođenju jednog dijela glazbenog programa ovogodišnje smotre po prvi puta su sudjelovali članovi mješovitog zbora HPD „Urbata“.

Smotra zborova u Lipiku

Program smotre je otvoren pozdravnim riječima i riječima dobrodošlice koje je predsjednik GPZ „Lipik“ uputio svima prisutnima, a glazbeni dio programa otvorili su domaćini, članovi GPZ „Lipik“. Nakon nastupa domaćina uslijedili su nastupi gostujućih pjevačkih zborova: HPD „Urbata“ (Davor), HPD „Graničar“ (Nova Gradiška), HPD „Tomsilav“ (Cernik), te Kulturno umjetničko društvo „Kristal – Sladorana“ (Županja). Bio je ovo prvi nastup članova HPD „Urbata“ na smotri zborova u Lipiku, na kojoj su se publici predstavili s tri skladbe: Sretna sigurnost, Gospodine (Š. Marović), I pristupit ću Božjem žrtveniku.

Čestitamo domaćinima na organizaciji ovog kulturno-glazbenog događaja kojim nastoje njegovati, razvijati i promovirati kulturu višeglasnog pjevanja. Isto tako zahvaljujemo na pozivu za sudjelovanjem ovom događaju sa željom da se ovakvi događaji nastave i ubuduće.

Nakon kulturno-glazbenog programa je uslijedilo neformalno zajedništvo domaćina i svih gostiju u ležernom, raspjevanom i rasplesanom raspoloženju.

F O T O G A L E R I J A :


hpd urbatahpd urbatahpd urbatahpd urbatahpd urbatahpd urbatahpd urbatahpd urbatahpd urbatahpd urbata

Datum objave: 18.10.2015

Arhiva vijesti

www.hpd-urbata.hr