hpd urbata
hpd urbata

HPD " U R B A T A "

Predsjednica Društva:
Olić Ljiljana
Dopredsjednik Društva:
Simić Josip
Tajnica Društva:
Jurčević Marijana

UPRAVNI ODBOR

Ciprić Mladen
Ciprić Slavica
Gelemanović Pavle
Jurčević Marijana
Olić Ljiljana
Simić Josip
Simić Ljiljana

NADZORNI ODBOR

Brlić Ivica
Furić Marina
Pišonić Marija

Smotra zborova u Cerniku

Tekst: Ivica Brlić, Foto: Ivica Brlić

Cernik, 3. listopada 2015. - U subotu, 3. listopada 2015. godine, u organizaciji Hrvatskog pjevačkog društva „Tomislav“ iz Cernika održan je tradicionalni susret zborova u školskoj sportskoj dvorani u Cerniku. Ovogodišnja smotra zborova u Cerniku organizirana je povodom proslave 110.-te obljetnice postojanja HPD „Tomislav“.

Smotra zborova u Cerniku

I ovogodišnji susret zborova okupio je zaljubljenike i poklonike zborskog pjevanja – amaterska pjevačka društva koja njeguju i nastoje održati kulturu i tradiciju višeglasnog zborskog pjevanja. Tako su se u glazbenom dijelu smotre mogle čuti raznovrsne izvedbe mnogih duhovnih i svjetovnih melodija domaćih i stranih autora. Ovom prigodom posjetiteljima su se predstavili uz domaćine, članove Mješovitog pjevačkog zbora i Velikog tamburaškog orkestra, te članova Škole tambure i članovi HPD „Graničar“ (Nova Gradiška), HPD „Urbata“ (Davor), Gradski pjevački zbor „Lipik“ (Lipik), Kulturno umjetničko društvo „Kristal – Sladorana“ (Županja), Hrvatsko pjevačko gradsko društvo „Sloga“ (Pitomača), HPD „Davor“ (Slavonski Brod), te Tamburaški orkestar Glazbene škole Požega (Požega).
hpd urbatahpd urbatahpd urbatahpd urbata


Čestitamo domaćinima na 110.-oj obljetnici postojanja njihova Društva, te na izvrsnoj organizaciji i ugodnoj atmosferi koja je vladala tijekom cijele ove manifestacije i zahvaljujemo na ukazanom gostoprimstvu.

F O T O G A L E R I J A :


hpd urbatahpd urbatahpd urbatahpd urbatahpd urbatahpd urbatahpd urbatahpd urbatahpd urbatahpd urbata

Datum objave: 04.10.2015

Arhiva vijesti

www.hpd-urbata.hr