hpd urbata
hpd urbata

HPD " U R B A T A "

Predsjednica Društva:
Olić Ljiljana
Dopredsjednik Društva:
Simić Josip
Tajnica Društva:
Jurčević Marijana

UPRAVNI ODBOR

Ciprić Mladen
Ciprić Slavica
Gelemanović Pavle
Jurčević Marijana
Olić Ljiljana
Simić Josip
Simić Ljiljana

NADZORNI ODBOR

Brlić Ivica
Furić Marina
Pišonić Marija

Prva izborna skupština

Tekst: Ivica Brlić, Foto: Ivica Brlić

Davor, 11. siječnja 2014. - U subotu, 11. siječnja 2014. godine u prostorijama HPD "Urbata" održana je prva izborna skupština na kojoj su izabrani novi članovi upravnih tijela Društva.

Prva izborna skupština

Svečanu sjednicu izborne skupštine otvorila predsjednica Društva gđa. Ljiljana Olić, te predložila dnevni red koji je usvojen. Uslijedilo je predstavljanje izvještaja o radu Društva u protekloj 2013. godini kojeg je nazočnima predstavila predsjednica Društva. Tom prigodom je naglasila da je rad Društva u protekloj godini bio na zadovoljavajućoj razini, a gotovo sve planirane aktivnosti su realizirane.

Nakon iscrpnog izvještaja gđe.Ljiljane Olić, uslijedio je izvještaj tajnice i blagajnice Društva gđe. Marijane Jurčević. Ona je opširno predstavila financijski izvještaj Društva te istaknula da je financijsko stanje Društva pozitivno unatoč brojnim rashodima u protekloj godini.

Prisutnima se obratio i predsjednik Nadzornog odbora Društva koji je predstavio izvještaj o radu Upravnog odbora, kao i o cjelokupnom radu Društva u protekloj godini.

Svi predstavljeni izvještaji su jednoglasno usvojeni, a sjednicu izborne skupštine nastavio je predvoditi predsjednik radnog predsjedništva, gdin. Mladen Ciprić. U nastavku ssjednice odabrani su novi članovi upravnih tijela Društva.

Za predsjednicu Društva, većinom glasova izabrana je gđa. Olić Ljiljana, za potpredsjednika gdin. Simić Josip, te za tajnicu gđa. Jurčević Marijana. Isto tako, ovom prigodom izabrani su i imenovani novi članovi Nadzornog i Upravnog odbora.

Za članove Nadzornog odbora izabrani su i imenovani Brlić Ivica, Furić Marina i Pišonić Marija. Za članove Upravnog odnora izabrani su i imenovani Ciprić Mladen, Ciprić Slavica, Gelemanović Pavle, Jurčević Marijana, Olić Ljiljana, Simić Josiip i Simić Ljiljana.

Službeni dio skupštine završen je zaključnim riječima predsjednika radnog predsjedništva, a zajedništvo svih prisutnih nastavljeno je kroz neformalno druženje i prigodni domjenak.

F O T O G A L E R I J A :hpd urbatahpd urbatahpd urbatahpd urbatahpd urbatahpd urbatahpd urbatahpd urbatahpd urbatahpd urbata

Datum objave: 12.01.2014

Arhiva vijesti

www.hpd-urbata.hr