hpd urbata
hpd urbata

HPD " U R B A T A "

Predsjednica Društva:
Olić Ljiljana
Dopredsjednik Društva:
Simić Josip
Tajnica Društva:
Jurčević Marijana

UPRAVNI ODBOR

Ciprić Mladen
Ciprić Slavica
Gelemanović Pavle
Jurčević Marijana
Olić Ljiljana
Simić Josip
Simić Ljiljana

NADZORNI ODBOR

Brlić Ivica
Furić Marina
Pišonić Marija

ODRŽAN DRUGI BOŽIĆNI KONCERT

Tekst: Ivica Brlić, Foto: Marijan Brlić

DAVOR, 25. prosinca 2011. - Na Božić, 25. prosinca 2011. godine u Društvenom domu u Davoru izveden je drugi Božićni koncert u organizaciji i izvedbi članova našeg Društva. Ovogodišnji koncert je osmišljen kao glazbeno-scenski prikaz Božića isprepleten i prožet pjesmama, recitacijama i glumom kojima su izvođači oslikali i dočarali na svoj način ovaj radosni blagdan.

ODRŽAN DRUGI BOŽIĆNI KONCERT

Pred brojnim posjetiteljima ovoga kulturnog događaja predstavila su se djeca koja su vrlo vješto i skladno izvela glumački dio programa. Mješoviti zbor Društva je dostojanstveno interpretirao popijevke u kojima su opjevani najradosniji događaji vezani za Isusovo rođenje. Sve ovo događalo se u maštovito osmišljenom i tradicionalnim božićnim simbolima prožetom ambijentu.

Na kraju ove glazbeno-scenske manifestacije predsjednica Društva, gđa. Ljiljana Olić održala je prigodan govor, te uputila božićne čestitke svim posjetiteljima, izvođačima, sponzorima. Posebno se zahvalila svima sponzorima koji su omogućili da ovaj događaj bude realiziran, a isto tako i svim krojačima, šivačima, crtačima i onima koji su sudjelovali u izradi scene. Na poseban način predsjednica Društva je izrekla riječi zahvale i voditeljici mješovitog zbora, gospođi Marijani Jurčević koja je cijeli ovaj događaj osmislila i uvježbala sve izvođače. Potom su prigodnim poklonima darovana djeca koja su i ovaj puta oduševila publiku svojim umijećem glume i pjevanja. Uslijedila je i božićna čestitka koju su članovi mješovitog zbora Društva uputili svima pjesmom Sretan blagdan. Na samom kraju koncerta svi prisutni su otpjevali tradicionalnu božićnu popijevku „Veselje ti navješćujem“ , nakon koje je uslijedio prigodni domjenak uz božićne kolače i kuhano vino.

Festival duhovne glazbeFestival duhovne glazbeFestival duhovne glazbeFestival duhovne glazbeFestival duhovne glazbeFestival duhovne glazbeFestival duhovne glazbeFestival duhovne glazbeFestival duhovne glazbeFestival duhovne glazbeFestival duhovne glazbeFestival duhovne glazbeFestival duhovne glazbeFestival duhovne glazbeFestival duhovne glazbe

Zahvaljujemo svima koji su omogućili da ovaj kulturni događaj bude ostvaren i izveden svečano i dostojanstveno.

bozicni koncert


Datum objave: 26.12.2011

Arhiva vijesti

www.hpd-urbata.hr