hpd urbata
hpd urbata

HPD " U R B A T A "

Predsjednica Društva:
Olić Ljiljana
Dopredsjednik Društva:
Simić Josip
Tajnica Društva:
Jurčević Marijana

UPRAVNI ODBOR

Ciprić Mladen
Ciprić Slavica
Gelemanović Pavle
Jurčević Marijana
Olić Ljiljana
Simić Josip
Simić Ljiljana

NADZORNI ODBOR

Brlić Ivica
Furić Marina
Pišonić Marija

Deveti Božićni koncert

Tekst: I.Brlić, Foto: I.Brlić

Davor, 25. prosinca 2018. - Na blagdan Božića, 25. prosinca 2018. godine članovi HPD „Urbata“ izveli su deveti po redu koncert prigodom blagdana Božića. Ovaj svečani i tradicionalni događaj u potpunosti je organiziralo HPD „Urbata“, a održan je u velikoj sali Društvenog doma s početkom u 18 sati.

Deveti Božićni koncert

Prvi svečani božićni koncert Društvo je organiziralo i izvelo na Božić 2010. godine i od tada do danas nastoji njegovati tradiciju proslave ovog najradosnijeg blagdana kroz prigodne glazbeno – scenske programe. Tako je i ove godine, po deveti puta za redom organiziran i izveden kulturni, glazbeno – scenski program kojim su izvođači prenosili božićnu radost i veselje kroz pjesme i glumu.

I ovaj, deveti po redu božićni koncert ujedinio je male i velike izvođače koji su uvježbanim i združenim glasovima svečano, dostojanstveno i veselo, u duhu Božića izveli prigodni glazbeno - scenski program. Sve posjetitelje ovog kulturnog događaja izvođači su počastili izvedbama božićnih skladbi različitih stilova i žanrova, recitacijama, te prigodnim scenskim nastupima.

Na kraju programa, predsjednica Društva gospođa Ljiljana Olić uputila je božićnu čestitku svim prisutnima, te zahvalila svima koji su sudjelovali u organizaciji i izvedbi ovogodišnjeg božićnog koncerta.

Cjelokupnu koncepciju ovog glazbeno-scenskog programa osmislila je i uvježbala sa svim izvođačima gospođa Marijana Jurčević.

Zajedništvo izvođača i posjetitelja nastavljeno je i po završetku glazbeno-scenskog programa uz kuhano vino.


Program glazbenog dijela koncerta:

Raduj se o Betleme
Veselje ti navješčujem
Jurve zlatno
Čujete li pastiri
Djetešce nam se rodilo
Dođite sad mladenci
Radujmo se i pivajmo
A la nanita nana
Bijeli Božić
Danas se čuje
Kada zvijezda divna


Zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način doprinijeli da se ovaj deveti po redu Božićni koncert realizira dostojanstveno, svečano i radosno.

F O T O G A L E R I J A :


hpd urbatahpd urbatahpd urbatahpd urbatahpd urbatahpd urbatahpd urbatahpd urbatahpd urbatahpd urbatahpd urbatahpd urbatahpd urbatahpd urbatahpd urbatahpd urbatahpd urbatahpd urbatahpd urbatahpd urbata

Datum objave: 26.12.2018

Arhiva vijesti

www.hpd-urbata.hr