hpd urbata
hpd urbata

HPD " U R B A T A "

Predsjednica Društva:
Olić Ljiljana
Dopredsjednik Društva:
Simić Josip
Tajnica Društva:
Jurčević Marijana

UPRAVNI ODBOR

Ciprić Mladen
Ciprić Slavica
Gelemanović Pavle
Jurčević Marijana
Olić Ljiljana
Simić Josip
Simić Ljiljana

NADZORNI ODBOR

Brlić Ivica
Furić Marina
Pišonić Marija

Susret pjesme i prijatelja u Novoj Gradiški

Tekst: Ivica Brlić, Foto: Radio Prkos

Nova Gradiška, 26. svibnja 2018. - U subotu, 26. svibnja 2018. godine je održana 23. po redu tradicionalna županijska smotra pjevačkih zborova u organizaciji Hrvatskog pjevačkog društva „Graničar“ iz Nove Gradiške koji je ovom prigodom obilježio 25 godina obnovljenog rada Društva. Smotra je održana u Domu kulture u Novoj Gradiški s početkom u 19:30 sati. Ovom prigodom jedan dio glazbenog programa su izveli članovi mješovitog zbora našeg Društva.

Susret pjesme i prijatelja u Novoj Gradiški

Glazbeni program koncerta izveli su domaćini i gosti: HPD „Graničar“ iz Nove Gradiške, HPD „Urbata“ iz Davora, Hrvatsko pjevačko glazbeno društvo „Sloga“ iz Pitomače, Ženska pjevačka skupina Kulturno prosvjetno društvo „Sloga“ iz Pakraca, Mješoviti pjevački zbor udruge „Hrvatska žena“ iz Vukovara, te Hrvatsko pjevačko društvo „Tomislav“ iz Cernika.

Raznolik i raznovrstan glazbeni program ovogodišnje smotre je još jednom okupio i povezao mnoštvo izvođača i njihovu publiku, a ovim putem zahvaljujemo domaćinima na ukazanom gostoprimstvu i radujemo se našem sljedećem susretu.

Datum objave: 30.05.2018

Arhiva vijesti

www.hpd-urbata.hr