hpd urbata
hpd urbata

HPD " U R B A T A "

Predsjednica Društva:
Olić Ljiljana
Dopredsjednik Društva:
Simić Josip
Tajnica Društva:
Jurčević Marijana

UPRAVNI ODBOR

Ciprić Mladen
Ciprić Slavica
Gelemanović Pavle
Jurčević Marijana
Olić Ljiljana
Simić Josip
Simić Ljiljana

NADZORNI ODBOR

Brlić Ivica
Furić Marina
Pišonić Marija

Smotra zborova u Lipiku

Tekst: I. Brlić, Foto: hpd-urbata.hr

Lipik, 14. listopada 2017. - U subotu, 14. listopada 2017. godine, u organizaciji Gradskog pjevačkog zbora „Lipik“ iz Lipika je upriličena smotra zborova koja je održana u crkvi sv. Franje Asiškoga u Lipiku s početkom u 19:00 sati. U izvođenju jednog dijela glazbenog programa ovogodišnje smotre su sudjelovali članovi mješovitog zbora HPD „Urbata“.

Smotra zborova u Lipiku

Program smotre je otvoren pozdravnim riječima i riječima dobrodošlice koje je predsjednik GPZ „Lipik“ uputio svima prisutnima, a glazbeni dio programa otvorili su domaćini, članovi GPZ „Lipik“. Nakon nastupa domaćina uslijedili su nastupi gostujućih pjevačkih zborova: HPD „Urbata“ (Davor), HPD „Graničar“ (Nova Gradiška), MPZ KUU „Kristal – Sladorana“ (Županja), HPGD „Sloga“ (Pitomača), te KPD „Sloga“ (Pakrac). Mješoviti zbor HPD „Urbata“ se publici predstavio s tri skladbe: Gospodine (A. Vidaković), Hvalospjev Ljubavi (E. Kutleša) i Velik je Gospodin (s.L. Kozinović).

Čestitamo domaćinima na organizaciji ovog kulturno-glazbenog događaja kojim nastoje njegovati, razvijati i promovirati kulturu višeglasnog pjevanja. Isto tako zahvaljujemo na pozivu za sudjelovanjem ovom događaju sa željom da se ovakvi događaji nastave i ubuduće.

Nakon kulturno-glazbenog programa je uslijedilo neformalno zajedništvo domaćina i svih gostiju u ležernom, raspjevanom i rasplesanom raspoloženju.

Datum objave: 15.10.2017

Arhiva vijesti

www.hpd-urbata.hr