hpd urbata
hpd urbata

HPD " U R B A T A "

Predsjednica Društva:
Olić Ljiljana
Dopredsjednik Društva:
Simić Josip
Tajnica Društva:
Jurčević Marijana

UPRAVNI ODBOR

Ciprić Mladen
Ciprić Slavica
Gelemanović Pavle
Jurčević Marijana
Olić Ljiljana
Simić Josip
Simić Ljiljana

NADZORNI ODBOR

Brlić Ivica
Furić Marina
Pišonić Marija

Redovna godišnja skupština Društva

Tekst: Ivica Brlić, Foto: Ivica Brlić

Davor, 23. siječnja 2016. - U subotu, 23. siječnja 2016. godine u službenim prostorijama je održana Redovna godišnja skupština Hrvatskog pjevačkog društva „Urbata“ na koju su bili pozvani svi članovi Društva.

Redovna godišnja skupština Društva

Svečanu sjednicu skupštine otvorila je predsjednica Društva, gđa. Ljiljana Olić koja je ovom prigodom pozdravila sve prisutne, te predložila dnevni red koji je potom i usvojen.

Financijski izvještaj za proteklu godinu detaljno je prezentirala tajnica Društva, gđa. Marijana Jurčević. Tajnica je istaknula da je i prošlogodišnje financijsko stanje Društva pozitivno unatoč mnogobrojnim rashodima koje je Društvo imalo kroz proteklu godinu. U tom razdoblju posebno veliko financijsko opterećenje Društvo je imalo pri kupovini razglasnog sustava i reflektora u prosincu 2015. godine. Tajnica je ovom prigodom predstavila detaljan financijski plan za 2016. godinu.

Predsjednica Društva je izvijestila o cjelokupnom radu Društva kroz proteklu godinu, te je istaknula da su plan i program rada za to razdoblje u cijelosti ostvareni. Javno djelovanje Društva je bilo realizirano kroz sljedeće aktivnosti:

17. siječnja 2015. - Izvještajna skupština Društva i proslava pete obljetnice postojanja Društva

23. travnja 2015. - Proslava obilježavanja Općine Davor

16. svibnja 2015. - Susret pjesme i prijatelja – Nova Gradiška

30. svibnja 2015. - Četvrti susret zborova u Davoru

21. lipnja 2015. - Obilježen Svjetski dan glazbe u Slavonskom Brodu

3. listopada 2015. - Smotra zborova u Cerniku

17. listopada 2015. - Smotra zborova u Lipiku

21. listopada 2015. - Koncert „U čast žrtvama Vukovara“ u Županji

25. prosinca 2015. - Božićni koncert u Davoru

27. prosinca 2015. - Božićni koncert u Orubici

Osim navedenih aktivnosti javnih nastupa , Društvo je organiziralo dva putovanja: 14. ožujka 2015. godine jednodnevni izlet za djecu u Bizovačke toplice, te 30. kolovoza 2015. godine jednodnevni izlet u Crikvenicu za sve zainteresirane.

Predsjednica je prezentirala prisutnima detaljan plan i program rada za 2016. godinu, te zahvalila svima koji su na bilo koji način pomagali i pridonosili kvalitetnijem radu Društva kroz proteklu godinu. Po završetku sjednice zajedništvo svih prisutnih je nastavljeno u veslom i raspjevanom raspoloženju uz prigodni domjenak.

Zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način svojim nesebičnim radom i odricanjem doprinosili radu Društva, te da planirane aktivnosti kroz proteklu godinu budu ostvarene.

hpd urbatahpd urbatahpd urbatahpd urbatahpd urbata

Datum objave: 30.01.2016

Arhiva vijesti

www.hpd-urbata.hr