hpd urbata
hpd urbata

HPD " U R B A T A "

Predsjednica Društva:
Olić Ljiljana
Dopredsjednik Društva:
Simić Josip
Tajnica Društva:
Jurčević Marijana

UPRAVNI ODBOR

Ciprić Mladen
Ciprić Slavica
Gelemanović Pavle
Jurčević Marijana
Olić Ljiljana
Simić Josip
Simić Ljiljana

NADZORNI ODBOR

Brlić Ivica
Furić Marina
Pišonić Marija

Smotra zborova u Cerniku

Tekst: Ivica Brlić, Foto: Ivica Brlić

Cernik, 05. listopada 2013. - U subotu, 5. listopada u crkvi sv. Petra apostola u Cerniku održana je Smotra zborova u organizaciji Hrvatskog pjevačkog društva „Tomislav“ iz Cernika. Tom prigodom predstavila su se pjevačka društva koja djeluju na prostoru Brodsko-posavske županije, te zborovi iz Lipika, Pitomače i Županje.

Smotra zborova u Cerniku

Ovogodišnja smotra zborova izvedena je 40. puta u organizaciji HPD „Tomislav“ iz Cernika. Ovu kulturno – glazbenu manifestaciju otvorili su pozdravnim riječima gvardijan Franjevačkog samostana fra Ante Perković , te predsjednik HPD „Tomislav“, gospodin Đuro Vuk.

Glazbeni program smotre započet je nastupom domaćina, mješovitog pjevačkog zbora i velikog tamburaškog orkestra „Tomsilav“, a potom su slijedili nastupi gostujućih pjevačkih društava: HPD „Graničar“ iz Nove Gradiške, HPD „Urbata“ iz Davora, Gradski pjevački zbor „Lipik“ iz Lipika, HPD „Sloga“ iz Pitomače, te mješoviti pjevački zbor KUD-a „Kristal – Sladorana“ iz Županje.

Po završetku glazbenog dijela programa, zajedništvo svih izvođača nastavljeno je u ugodnoj i ležernoj atmosferi u prostorijama Društvenog doma. I ovom prigodom zahvaljujemo domaćinima na ugodno provedenoj večeri koju su organizirali.

FOTOGALERIJA: » Smotra zborova u Cerniku «


hpd urbatahpd urbatahpd urbatahpd urbatahpd urbatahpd urbatahpd urbatahpd urbatahpd urbatahpd urbata

Datum objave: 06.10.2013

Arhiva vijesti

www.hpd-urbata.hr