hpd urbata
hpd urbata

HPD " U R B A T A "

Predsjednica Društva:
Olić Ljiljana
Dopredsjednik Društva:
Simić Josip
Tajnica Društva:
Jurčević Marijana

UPRAVNI ODBOR

Ciprić Mladen
Ciprić Slavica
Gelemanović Pavle
Jurčević Marijana
Olić Ljiljana
Simić Josip
Simić Ljiljana

NADZORNI ODBOR

Brlić Ivica
Furić Marina
Pišonić Marija

Sedmi susret pjevačkih zborova u Davoru

Tekst: Ivica Brlić, Foto: Ivica Brlić

Davor, 5. svibnja 2018. - U subotu, 5. svibnja 2018. godine u Društvenom domu u Davoru je izveden kulturno-glazbeni događaj čiji su program obogatili nastupi pjevačkih zborova. Ovogodišnji, sedmi po redu susret pjevačkih zborova u Davoru je izveden pod tradicionalnim sloganom „Nek´ ti pisma dušu liči“ , a njegovu cjelokupnu organizaciju i provedbu su inicirali članovi Hrvatskog pjevačkog društva Urbata.

Sedmi susret pjevačkih zborova u Davoru

Susret zborova je otvorila predsjednica HPD Urbata, gđa. Ljiljana Olić uputivši svima prisutnima riječi dobrodošlicu nakon kojih je uslijedio glazbeni program smotre.

U nastavku glazbene večeri nastupili su zborovi iz Cernika, Lipika, Županje, Slavonskog Broda, Nove Gradiške. Na kraju glazbenog programa uslijedio je nastup domaćina, velikog mješovitog zbora HPD Urbata. Ovom prigodom pjevačka društva su se predstavila izvedbom triju skladbi.

Zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način pomogli da se ovaj kulturno-glazbeni događaj realizira dostojanstveno i svečano. Isto tako vjerujemo da su istinski zaljubljenici u glazbenu kulturu ovo glazbeno večer u Davoru proveli u ugodnoj atmosferi uživajući u raznovrsnim vokalnim i instrumentalnim izvedbama koje su odzvanjale velikom salom Društvenog doma.

Nakon glazbenog dijela smotre zajedništvo domaćina i gostiju nastavljeno je u ležernoj atmosferi oko stola uz pjesmu i druženje.

Cijeli kulturno – glazbeni program su vodile gospođa Ljiljana Simić i Antonija Ciprić.

FOTOGALERIJA
hpd urbatahpd urbatahpd urbatahpd urbatahpd urbatahpd urbatahpd urbatahpd urbatahpd urbatahpd urbatahpd urbatahpd urbatahpd urbatahpd urbatahpd urbata

Datum objave: 13.05.2018

Arhiva vijesti

www.hpd-urbata.hr